deskundig | persoonlijk | helder

deskundig | persoonlijk | helder

 

Wanneer je op zoek bent naar financieel advies ben je bij Van Woezik Financieel Advies aan het juiste adres voor een deskundig, persoonlijk en helder advies.

Van Woezik Financieel Advies staat voor professionaliteit en betrouwbaarheid, en is niet gebonden aan een bank, verzekeringsmaatschappij, makelaar of andere financiële instelling. Ik ben daarmee volledig onafhankelijk in mijn advisering. Daarnaast ben ik alleen actief op het terrein van financieel advies, en wordt derhalve niet afgeleid door andere zaken waardoor alle aandacht kan uitgaan naar het zo goed mogelijk uitvoeren van de opdrachten. Consumenten hebben bij Van Woezik Financieel Advies een scala aan mogelijkheden voor wat betreft hypotheken, verzekeringen, pensioenen, financieringen, kredieten, beleggen en sparen. En dat bij vrijwel alle banken en verzekeringsmaatschappijen tegen zeer scherpe tarieven en voorwaarden. Het vergelijken van de verschillende aanbieders wordt op deze manier een stuk makkelijker.

Op één adres krijg je een overzicht van vrijwel alle aanbieders, hetgeen je veel tijd bespaart en passende maandlasten garandeert. Overweeg je bijvoorbeeld de aankoop van een woning, kom dan eens kennismaken met de dienstverlening op het financiële vlak.

Maak daarom snel een afspraak, en ervaar het verschil!


Wilton van Woezik

Erkend Financieel Adviseur

Erkend Duokoop Adviseur

Financieel Adviseur Duurzaam Wonen
E-mailen
Bellen
LinkedIn